ערב חברה הוא הרבה יותר מעוד לילה של מסיבה ביחד עם החבר'ה מהקומה למטה, אספנו כמה טיפים שכדאי לכם ליישם. תתפלאו אבל יש דמיון רב בין ארגון והפקה של ערב חברה לארגון אירוע אישי עם המשפחה.
"ממש השקיעו עלינו"
ערב חברה ממש כמו אירוע פרטי הוא אירוע שמוזמנים אליו אנשים שמשקיעים מזמנם, משקיעים בלבושם ומצפים לדבר אחד פשוט – ליהנות. במקרה של ערב חברה, הנוכחות היא חובה (במרבית המקרים) ולכן ההשקעה צריכה להיות רבה. אם אתם נמנים על המארגנים של הערב, עליכם להיכנס לנעליהם של האורחים, לא ייתכן כי אלו יוזמנו למקום לא מושקע, לא מתוכנן כראוי שהאווירה הכללית בוא היא של "עשו ערב רק כדי לצאת ידי חובה ולהגיד שעשו משהו". השתדלו שכל פרט יהיה עם מחשבה מאחוריו, החל מהאלכוהול העשיר ועד למפיות הממותגות ובעיקר התפאורה – השתדלו לעצב את המקום בתפאורה מוכרת לעובדים ואל תשכחו תמונות מחיי היום יום בעבודה, זה תמיד עובד ומעלה חיוך.
חייב להיות נושא!
חשבו על משהו שיאגד סביבו את עיקר הערב, אפשר להקביל את זה לאירועים פרטיים בהם למשל יש את החופה בחתונה או נאום של ילד בר המצווה. בערב חברה השתדלו להימנע מנאומים ארוכים או סדנאות והרצאות. אנשים באו ליהנות, תנו להם משחקי נושא אלכוהוליים, תנו להם תחרות פרסים והעיקר לא לשכוח תמיד לשים מוזיקה קצבית ברקע כך שמי שרוצה להזיז קצת את הגוף יוכל לעשות זאת. רעיון טוב הוא ערב משחקי מזל שנפוץ מאוד בשנים האחרונות, בערב נושא שכזה נושא הערב הוא משחק מתמשך המדמה ערב בקזינו עם אוכל שתייה וריקודים כאשר האורחים נהנים ממשחקי מזל שזכייה מסבה להם את הסיכוי לזכות בפרסים, העובד שזכה בהכי הרבה כסף מקבל את הפרס הגדול וכך הלאה.
אל תשכחו את היום שאחרי
השתדלו לקיים את ערב החברה ביום חמישי או ביום שבו אין עבודה למחרת (כמו לפני חגים וכדומה), הקפידו על סגירה של הבר או לפחות צמצומו (לבירות, יין ושתייה קרה וחמה) בשעות מאוחרות לשיקולכם. זכרו כי ערב חברה אינו מקנה לכם חסינות מפני השתכרות או קבלת דוחות משטרה בנסיעה בדרך הביתה, ומעבר לעובדה כי "אם שותים לא נוהגים", אתם לא רוצים שמישהו או מישהי מהעובדים שלכם יעשה צחוק מעצמו ולא ירגיש טוב (בלשון המעטה) ביום שאחרי.